Argentini

foto Argentinie bouwstenen

 

Chili

foto Chili bouwstenen

 

Peru

foto Peru bouwstenen

Bouwsteen Santiago de Chile

Verblijf 3 nachten, prijs € 395 per persoon (obv 2 personen).

Dagprogramma:

  1. U komt aan op het internationale vliegveld van hoofdstad Santiago de Chile (of eventueel op het busstation), waar u wordt opgewacht voor de privé-transfer naar uw hotel in de gezellige wijk Providencia. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding. Als u in de ochtend aankomt, kunt u er ook voor kiezen om ´s middags al de stadstour te doen (zie dag 2).
  2. ´s Ochtends bezichtigt u onder leiding van een Engelssprekende privé-gids enkele van de bekendste plekken van de stad. U ziet het historische centrum, bezoekt de berg Santa Lucia, het centrale Plaza de Armas en de kathedraal. ´s Middags heeft u vrij om de stad op eigen houtje verder te verkennen.
  3. De dag begint met een rit van 120km richting de Grote Oceaan. Onderweg ziet u de vele wijngaarden van de regio. Het centrum van Valparaiso is onlangs benoemd door UNESCO tot "Patrimonio Cultural de la Humanidad" en vooral bekend vanwege de aparte liften die je hier ziet om in de hoger gelegen delen van de stad te komen. De Engelssprekende privé-gids geeft uitleg over de stad en uiteraard maken jullie gebruik van enkele "ascensores". Vlak naast Valparaiso ligt de moderne stad Viña del Mar. Ook hier wordt een bezoek aan gebracht en hier wordt geluncht (niet inclusief). Aan het eind van de middag wordt u weer naar uw hotel gebracht.
  4. Privé-transfer naar het vliegveld of busstation.

Prijs voor deze bouwsteen Santiago: € 395 per persoon.

Inclusief: 3 hotelovernachtingen (incl. ontbijt), transfers in/out met privé-chauffeur, stadstour Santiago en dagexcursie Valparaiso en Viña del Mar met privé-gids..

Exclusief: Vervoer tussen verschillende bouwstenen, optionele excursies, eventuele toegangsprijzen, fooien, overige maaltijden.

 

Beleef Zuid-Amerika