Argentinië

foto Argentinie bouwstenen

 

Chili

foto Chili bouwstenen

 

Peru

foto Peru bouwstenen

Bouwsteen Chileens Patagonië (Torres del Paine)

Verblijf 4 nachten, prijs € 1.095 per persoon (obv 2 personen).

Dagprogramma:

  1. U komt aan op het vliegveld of busstation van Punta Arenas, van waar u met de reguliere bus verder reist naar Puerto Natales. Hier wacht een transfer naar uw hotel.
  2. ´s Ochtends vertrekt u met een (kleine) internationale groep richting Torres del Paine. Uiteraard wordt er gestopt bij de grot van Milodón en de waterval Salta Grande. Uw bestemming is een luxe hotel midden in het prachtige park Torres del Paine.
  3. Vandaag heeft u heel de dag vrij om zelf uw plan te trekken. Het hotel ligt aan het startpunt van de trek naar Mirador de Torres, een pittige wandeling maar zeer de moeite waard. Via het hotel zijn ook andere excursies te boeken, deze zijn optioneel en dienen ter plekke afgerekend te worden.
  4. Transfer naar het busstation van Puerto Natales, waar u de reguliere bus naar Punta Arenas neemt. Hier wacht een transfer naar het hotel in de stad. De rest van de middag kunt u gebruiken om de stad zelf te verkennen.
  5. Transfer naar het vliegveld of busstation.

Prijs voor deze bouwsteen Patagonië: € 1.095 per persoon.

Inclusief: 1 hotelovernachting in Puerto Natales, 2 hotelovernachtingen in Torres del Paine, 1 hotelovernachting in Punta Arenas (allen incl. ontbijt), transfers in/out en Engelssprekende gids.

Exclusief: Vervoer tussen verschillende bouwstenen, optionele excursies, eventuele toegangsprijzen, fooien, overige maaltijden.

 

Beleef Zuid-Amerika