Argentinië

foto Argentinie bouwstenen

 

Chili

foto Chili bouwstenen

 

Peru

foto Peru bouwstenen

Bouwsteen Merengebied (Fly-drive)

Verblijf 7 nachten, prijs € 925 per persoon (obv 2 personen).

Dagprogramma:

  1. U komt aan op het vliegveld of busstation van Punta Montt, waar u wordt opgewacht door de autoverhuurder. Hier ontvangt u een huurauto voor de komende dagen en u rijdt naar het prachtige boutiquehotel nabij Puerto Varas.
  2. De komende twee dagen heeft u geheel ter vrije besteding, waarbij we zeker aanraden er met de huurauto op uit te trekken en de boeiende omgeving te zien, met meren, vulkanen en het Andesgebergte.
  3. Nog een vrije dag om bijvoorbeeld richting de thermen van Puyehue kunnen rijden (in het gelijknamige luxe hotel kan ook een dagkaart worden gekocht voor het gebruik van de baden!), of bezoek het eiland Chiloe dat bekend is om de vele oude kerkjes die hier staan.
  4. U rijdt vandaag verder noordwaarts, naar het stadje Pucón dat tegen de vulkaan Villarica ligt en waarbij je ´s nachts de lava aan de top van de krater kan zien gloeien. U overnacht in een grote cabaña, buiten het toeristische centrum, met uitzicht op de vulkaan.
  5. Ook in Pucón heeft u alle vrijheid om er met de auto op uit te trekken, of wellicht te wandelen in de omgeving. De vulkaan Villarica kán beklommen worden, maar doe dit alléén begeleid!
  6. Vandaag verlaat u de Andes en rijdt richting de kust naar het leuke plaatsje Valdivia met zijn gezellige boulevard langs de rivier, een (vis)markt, een enorm park en er worden vaak roeiwedstrijden gehouden op de rivier. Let ook op de zeeleeuwen die hier soms gewoon even aan wal komen! U verblijft in een uiterst luxe hotel aan de rivier.
  7. U kunt vandaag de kuststrook van de Grote Oceaan verkennen, richting het plaatsje Niebla (en eventueel verder), waar u in enkele restaurantjes vis kunt eten die direct uit de vissersbootjes komt. Hier en daar kunt u op de kustweg ook enkele beschutte strandjes vinden om even lekker te zitten.
  8. U rijdt op uw gemak terug naar Puerto Montt en levert hier de huurauto weer in op het vliegveld of busstation.

Prijs voor deze bouwsteen Fly-drive Merengebied: € 925 per persoon.

Inclusief: 3 hotelovernachtingen nabij Puerto Varas, 2 hotelovernachtingen bij Pucón, 2 hotelovernachtingen in Valdiviá, huurauto voor de gehele week.

Exclusief: Vervoer tussen verschillende bouwstenen, optionele excursies, eventuele toegangsprijzen, fooien, overige maaltijden.

 

Beleef Zuid-Amerika