Argentinië

foto Argentinie bouwstenen

 

Chili

foto Chili bouwstenen

 

Peru

foto Peru bouwstenen

Bouwsteen San Pedro de Atacama

Verblijf 3 nachten, prijs €395 per persoon (obv 2 personen).

Dagprogramma:

  1. U komt aan op het vliegveld van Calama of busstation van San Pedro de Atacama, waar u wordt opgewacht voor de transfer naar uw sfeervolle hotel op loopafstand van het centrum.
  2. ´s Ochtends vroeg vertrekt u met een tweetalige gids richting Toconao, met een prachtig zicht op de vulkaan Licancabur en u bezoekt kort het dorpje. De tocht gaat verder naar de imposante Salar de Atacama en er wordt nog gestopt bij Laguna Chaxa, alvorens u weer terugkeert naar San Pedro de Atacama. In de namiddag bezoekt u de Valle de la Luna, wat veel weg heeft van een maanlandschap. Vanaf hier is een prachtige zonsondergang te zien. Houdt u er rekening mee dat het bijzonder sterk afkoelt ´s ochtends vroeg en ´s avonds!
  3. U vertrekt bijzonder vroeg met een tweetalige gids richting de Tatio geisers, de temperatuur zal nog onder het vriespunt kunnen liggen! Een bizar natuurspektakel zo vroeg in de ochtend, waar u overal stoom uit de grond ziet schieten en u vele poelen van kokend heet water kunt zien. Bij aankomst terug in San Pedro heeft u tijd om te lunchen, daarna bezoekt u de nog niet door het massatoerisme ontdekte Laguna Cejar. Het zoutgehalte van deze lagune is zó hoog, dat u vanzelf blijft drijven, een soort Dode Zee-ervaring. Neem dus badkleding mee!
  4. Transfer naar het busstation van San Pedro de Atacama of vliegveld van Calama.

Prijs voor deze bouwsteen San Pedro de Atacama: € 395 per persoon.

Inclusief: 3 hotelovernachtingen in (incl. ontbijt), transfers in/out en Engelssprekende gids voor de dagelijkse excursies.

Exclusief: Vervoer tussen verschillende bouwstenen, optionele excursies, eventuele toegangsprijzen, fooien, overige maaltijden.

 

Beleef Zuid-Amerika