ArgentiniŽ

foto Argentinie bouwstenen

 

Chili

foto Chili bouwstenen

 

Peru

foto Peru bouwstenen

Bouwsteen Vuurland

Verblijf 3 nachten, prijs € 455 per persoon (obv 2 personen).

Dagprogramma:

  1. Op het vliegveld wordt u opgewacht voor de privé-transfer naar het prima hotel in het centrum. De rest van de dag heeft u vrij om bijvoorbeeld het stadje te verkennen of een bezoekje te brengen aan het gevangenismuseum.
  2. Vandaag maakt u een leuke wandeling in het Park Tierra del Fuego aan de baai van Lapataia. Na de wandeling en lunch (inclusief) vaart u in kano´s een stuk door het park, een prachtige natuurervaring! De wandeling kan pittig zijn, de kanotocht is voor iedereen geschikt.
  3. Als u in Vuurland bent kunt u het natuurlijk niet maken om geen boottocht over het legendarische Beaglekanaal te maken. ´s Ochtends gaat u naar de haven om aan boord te gaan van een moderne motorboot. Onderweg wordt aangelegd bij een eilandje waar nog vaag te zien is hoe hier de oorspronkelijke bewoners in kuilen leefden. ´s Middags kunt u zelf een mooie trekking maken naar Glaciar Martial, voor een prachtig uitzicht over de stad en het Beaglekanaal.
  4. U wordt weer bij het hotel opgehaald voor de privé-transfer naar het vliegveld of busstation en vervolgt uw reis.

Prijs voor deze bouwsteen Vuurland: € 455 per persoon.

Inclusief: 3 hotelovernachtingen (incl. ontbijt), transfers, excursie Nationale Park (incl. transfers en lunch), boottocht over het Beaglekanaal.

Exclusief: Vervoer tussen verschillende bouwstenen, optionele excursies, eventuele toegangsprijzen, fooien, overige maaltijden.

Beleef Zuid-Amerika