ArgentiniŽ

foto Argentinie bouwstenen

 

Chili

foto Chili bouwstenen

 

Peru

foto Peru bouwstenen

Bouwsteen Península Valdéz

Verblijf 3 nachten, prijs € 475 per persoon (obv 2 personen).

Dagprogramma:

  1. U komt aan op het vliegveld van Trelew of het busstation van Puerto Madryn, waar u wordt opgewacht voor de transfer naar de prima hosteria aan de boulevard, op loopafstand van het centrum van Puerto Madryn.
  2. Vroeg in de ochtend vertrekt u naar het natuurgebied Península Valdéz waar u met de boot walvissen gaat observeren die hier elk jaar tussen juli en half december komen. In de baaien van het schiereiland bevinden zich ook grote groepen zeeleeuwen en zeeolifanten. Verder is de kans groot dat u in het steppe-achtige landschap mara’s, nandoes, gordeldieren en guanaco´s zien.
  3. U brengt een bezoek aan Punto Tombo, waar honderdduizenden magelhaenpinguïns elk jaar aan land komen en die lopen u hier af en toe letterlijk voor de voeten. Daarnaast bezoekt u Puerto Rawson waar u in een motorboot op zoek gaat naar de grappige kortsnuitdolfijnen, die op kleine orca´s lijken. Ze zijn erg speels, maar moeilijk te fotograferen door hun snelheid.
  4. U wordt weer naar het busstation van Puerto Madryn of naar het vliegveld van Trelew gebracht.

Prijs voor deze bouwsteen Península Valdéz: € 475 per persoon.

Inclusief: 3 hotelovernachtingen (incl. ontbijt), transfers, excursie naar de Península Valdéz (incl. boottocht voor walvissen), excursie naar Punta Tombo en Puerto Rawson (incl. boottocht voor dolfijnen).

Exclusief: Vervoer tussen verschillende bouwstenen, optionele excursies, eventuele toegangsprijzen, fooien, overige maaltijden.

 

Beleef Zuid-Amerika