Argentinië

foto Argentinie bouwstenen

 

Chili

foto Chili bouwstenen

 

Peru

foto Peru bouwstenen

Bouwsteen Mendoza

Verblijf 3 nachten, prijs € 360 per persoon (obv 2 personen).

Dagprogramma:

  1. Op het vliegveld of busstation wordt u opgewacht door de autoverhuurder. Vervolgens rijdt u zelf naar een fantastische B&B in het wijngebied Lujan de Cuyo. De rest van de dag heeft u vrij om bijvoorbeeld de stad Mendoza zelf te bezoeken, met zijn grote centrale plein en de 4 satellietpleinen er omheen.
  2. U heeft de gehele dag vrij in de omgeving van Mendoza. U kunt eenvoudig op eigen houtje langs de diverse bodega´s rijden om te kijken waar de rode wijnen van Argentinië vandaan komen. Uiteraard bieden veel bodega´s rondleidingen en proeverijen aan, iets dat we zeker kunnen aanraden.
  3. U heeft nog de hele dag vrij in Mendoza. Eén van de vele mogelijkheden is om met de huurauto richting Chili te rijden, bijna tot aan de grens (u mag de grens niet oversteken met de auto!). Deze route is zeer goed onderhouden en u komt onder andere langs de Puente del Inca. U bent nu ook dicht bij de hoogste berg van het westelijk halfrond, de Aconcagua van bijna 7.000m hoog. Sportief aangelegde mensen kunnen bij Mendoza ook raften, paardrijden of mooie wandelingen maken.
  4. U levert de huurauto weer in op het vliegveld of op het busstation en vervolgt uw reis.

Prijs voor deze bouwsteen Mendoza: € 360 per persoon.

Inclusief: 3 hotelovernachtingen (incl. ontbijt), middenklasse huurauto (Chevrolet Classic of vergelijkbaar) inclusief GPS.

Exclusief: Vervoer tussen verschillende bouwstenen, optionele excursies, eventuele toegangsprijzen, fooien, overige maaltijden.

Beleef Zuid-Amerika