ArgentiniŽ

foto Argentinie bouwstenen

 

Chili

foto Chili bouwstenen

 

Peru

foto Peru bouwstenen

Bouwsteen El Calafate

Verblijf 3 nachten, prijs € 415 per persoon (obv 2 personen).

Dagprogramma:

  1. Op het vliegveld of busstation van El Calafate wordt u opgewacht door iemand van de lokale organisatie voor de transfer naar de fijne hosteria, op loopafstand van het toeristische centrum. De rest van de dag heeft u vrij, waarbij we zeker aanraden het moderne gletsjermuseum te bezoeken.
  2. U bezoekt vandaag een heuse estancia voor een "Dia de Campo". U maakt een wandeling, leert meer over het gebied en de flora en fauna en ziet demonstraties. Natuurlijk ontbreekt de lunch in de vorm van een flinke asado (barbecue) niet.
  3. U bezoekt de beroemde Perito Moreno gletsjer. Vanaf de diverse balkons die voor het ijsfront lopen ziet u het afkalven van gletsjer van heel dichtbij, waarbij enorme brokken ijs onder luid gekraak afbreken en in het water storten. U maakt ook een boottocht langs de gletsjerwand, die vanaf het water nóg indrukwekkender is.
    Optioneel
    kunt u ook een trekking maken over deze ijsmassa*.
  4. U wordt weer bij het hotel opgehaald voor de privétransfer naar het busstation of het vliegveld.

Prijs voor deze bouwsteen El Calafate: € 415 per persoon.

Inclusief: 3 hotelovernachtingen (incl. ontbijt), transfers, bezoek estancia (incl. lunch), excursie naar de Perito Moreno gletsjer (incl. boottocht).

*Meerprijs Minitrekking: € 55 p.p. (max 65 jaar)

Exclusief: Vervoer tussen verschillende bouwstenen, optionele excursies, eventuele toegangsprijzen, fooien, overige maaltijden.

 

Beleef Zuid-Amerika