Argentinië

foto Argentinie bouwstenen

 

Chili

foto Chili bouwstenen

 

Peru

foto Peru bouwstenen

Bouwsteen Buenos Aires

Verblijf 3 nachten, prijs € 345 per persoon (obv 2 personen).

Dagprogramma:

  1. U komt aan op de internationale of nationale luchthaven, waar een privéchauffeur u naar uw bijzonder sfeervolle 3*** hotel in het centrum van de stad brengt. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding. Als u in de ochtend aankomt, kunt u er ook voor kiezen om ´s middags al de stadstour te maken (zie dag 2).
  2. Onder leiding van een Nederlands sprekende privégids bezoekt u enkele van de bekendste plekken van Buenos Aires. ´s Avonds wordt u opgehaald en bezoekt u een wervelende tango- en folkoreshow. U begint hier met een beginnersles in deze dans en vervolgens krijgt u een driegangendiner en is er vrij gebruik van drankjes. Na afloop van de show volgt de transfer naar uw hotel.
  3. Vandaag heeft u de hele dag vrij om de stad op eigen houtje verder te ontdekken, optioneel kunt u een rondvaart maken door de rivierendelta bij Tigre, met de snelle boot naar het vestingstadje Colonia in Uruguay varen (vergeet uw paspoort niet!) of een dag op een estancia in de omgeving doorbrengen. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.
  4. U wordt weer bij het hotel opgehaald voor de privé-transfer naar het (inter)nationale vliegveld of busstation.

Prijs voor deze bouwsteen Buenos Aires: € 345 per persoon.

Inclusief: 3 hotelovernachtingen (incl. ontbijt), privétransfers, stadstour met privégids en bezoek tangoshow (inclusief transfers, beginnersles, eten en drinken).

Exclusief: Vervoer tussen verschillende bouwstenen, optionele excursies, eventuele toegangsprijzen, fooien, overige maaltijden.

Beleef Zuid-Amerika