ArgentiniŽ

foto Argentinie bouwstenen

 

Chili

foto Chili bouwstenen

 

Peru

foto Peru bouwstenen

Bouwsteen Bariloche

Verblijf 3 nachten, prijs € 325 per persoon (obv 2 personen).

Dagprogramma:

  1. U komt aan in Bariloche en wordt opgewacht door de autoverhuurder. Vervolgens rijdt u zelf met uw huurauto naar de gezellige hosteria direct aan het meer, waar we uiteraard proberen een kamer met meerzicht te reserveren. De rest van de dag heeft u vrij om bijvoorbeeld het stadje te bekijken of het chocolademuseum te bezoeken.
  2. Vandaag kunt u met de huurauto (of met een huurfiets!) het Circuito Chico rijden, langs de meren Trebol, Moreno en Nahuel Huapi en langs indrukwekkende uitkijkpunten. Bij Cerro Campanario heeft u een prachtig uitzicht rondom. Dit uitzicht behoort tot de top 10 van ´s werelds mooiste uitzichtpunten!
  3. Nog een vrije dag in Bariloche. Zo kunt u de beroemde Zeven-Merenroute rijden. Of maak een leuke optionele boottocht naar Isla Victoria voor een wandeling over het eiland. Daarna zet u koers naar het Bosque de Arrayanes (het Bambi-bos). Of u kiest de boottocht naar Puerto Blest en Lago Frias, onderdeel van de "Cruce Andino" oversteek naar Chili.
  4. U levert de huurauto weer in op het vliegveld of op het busstation en vervolgt uw reis.

Prijs voor deze bouwsteen Bariloche: € 325 per persoon.

Inclusief: 3 hotelovernachtingen (incl. ontbijt), middenklasse huurauto (Renault Symbol of vergelijkbaar).

Exclusief: Vervoer tussen verschillende bouwstenen, optionele excursies, eventuele toegangsprijzen, fooien, overige maaltijden.

 

Beleef Zuid-Amerika